zaterdag 25 juni 2011

Dione de Graaff presentatrice TT Assen 2011

Dione de Graaff presentatrice TT Assen 2011.
TT Assen na vijf jaar weer live te volgen via NOS televisie.
Op zaterdag 25 juni wordt in Assen de 81ste TT verreden. Dione de Graaff presenteert vanaf het circuit en ontvangt aan haar tafel onder meer (oud) motorcoureurs Barry Veneman en Wilco Zeelenberg.
Na vijf jaar afwezigheid is de MotoGP Dutch TT, in de volksmond beter bekend als de TT van Assen, weer live te zien bij NOS Studio Sport met Dione de Graaff als presentatrice.
Het grootste eendaagse sportevenement van Nederland, waar ’s werelds snelste motoren met meer dan 250 kilometer per uur over het circuit racen, is dit jaar live te volgen via Nederland 2.
De tv-uitzending en de live-stream op nos.nl met Dione de Graaff beginnen om 11.55 uur. De luisteraars van NOS Langs de Lijn worden tussen 14.30 en 18.00 uur op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in Assen.
Het commentaar op Nederland 2 en nos.nl komt van Hans van Loozenoord, terwijl Sebastiaan Timmerman het radioverslag verzorgt, en presentatrice is Dione de Graaff.
Grote coureurs als Valentino Rossi, Casey Stoner, Jorge Lorenzo en Dani Pedrosa worden in Assen aan de start van de ‘koningsklasse’ verwacht. In 125cc-klasse is Nederland, in de persoon van Jasper Iwema, vertegenwoordigd.
Vier talentvolle Nederlandse motorrijders – Bryan Schouten, Ernst Dubbink, Jerry van de Bunt en Thomas van Leeuwen – krijgen bovendien via een wildcard de kans zich te kwalificeren voor de race in de 125cc Grand Prix.
Het kwartet hoopt zich op 25 juni aan te sluiten bij Jasper Iwema, de enige Nederlander die in het 125cc wereldkampioenschap een vaste startplaats heeft.
Presentatie ter plekke: Dione de Graaff
Commentaar: Hans van Loozenoord
Interviews en reportages: Ayolt Kloosterboer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten